VINEO

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

Vineo Handla kvalitetsviner på nätet

 

 

OBS! Åldersgräns 20 år. För att handla alkohol hos Vineo måste du vara 20 år och folkbokförd i Sverige.

 

 

Vineo.se erbjuder enskilda viner eller färdiga vinpaket från ett brett sortiment av kvalitetsviner. Leveransen sker med svenska Posten direkt hem till din dörr. När du handlar på Vineo står de för betalning av svensk moms och alkoholskatt. Lagligt, enkelt och bekvämt!

 

 

 

Utbud

De har ett stort utbud av kvalitetsviner; Rött vin, Vitt vin, Champagne,Fine Wine.

 

De erbjuder också en massa olika vinpaket som t ex

 

- Syditalienska stjärnor

- Jul- och nyårspaket

- Prova på paket

- Riesling tour

- Piemontes läckerheter

 

Leverans

Leveranstiden är mellan 1-2 veckor beroende på när du beställer och var du bor.

 

Vineo levererar, för närvarande, från lagret i Hamburg 1 gång i veckan. Leveransdagen är fredagar och orderfönstret stänger onsdag kväll samma vecka. Posten tar kontakt med dig när leveranen närmar sig, så att ni kan komma överens om ett leveranstillfälle.

 

Om du vill skicka vin eller vinpaket som present kan du ange annan levereransadress.

 

Fraktkostnaden varierar beroende på var i Sverige du bor. Kostnaden är 170 SEK för alla leveranser inom Postnummerområde 10x xx-76x xx och 230 kr för övriga postnr.

 

Vineo har alltid erbjudanden på fraktfria paket.

 

Dessutom är hela leveransen alltid fraktfri om det totala ordervärdet överstiger 2600 kr och ordern är på jämna 6- eller 12-tal. Exakt pris får du när du gör beställningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kundgaranti & Kundservice

Vineo följer distansavtalslagen och då har konsumenten rätt att ångra en beställning inom 14 dagar från dagen leveransen mottagits. Kunden skall återlämna produkten i ursprungligt skick, vilket innebär att samtliga flaskor skall vara oöppnade. I detta fall står kunden för leveranskostnaden till den centrala mottagningsterminalen i Sverige. Eventuella rabatter, bonuscheckar och de tidigare erlagda fraktkostnaderna ersätts ej.

 

e-post: kundtjanst@vineo.se

 

Deras kundtjänst på telefon har öppet Mån - fre 9-17.

 

 

Köpa alkohol på internet – vad säger lagen?

 

Sedan juli 2007 är detta lagligt under förutsättningar att vinet säljs från ett annat EU land och att svensk moms och alkoholskatt betalas. När du beställer hos Vineo.se tar de ansvar för att moms och alkohol skatt betalas. De garanterar också att alla lagar och föreskrifter följs.

 

Gör din beställning hos VINEO