VEGAN

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

 

Handla veganmat på nätet

 

Efterfrågan och utbudet på vegansk mat ökar kraftigt, både på nätet och i vanliga butiker. Här listar vi butiker med nästan enbart veganmat. Även andra butiker som Mat.se, Coop Online och MatHem har vissa veganska varor i sina sortiment på nätet.

 

Allergeko

Matbutik med veganska och allergivänliga produkter. Helt fria från gluten, vete, ägg och mjölk. De säljer allt från flingor och mjöl till choklad, godis och delikatesser, där de flesta produkter är ekologiska.

 

 

Goodstore

Här hittar du varor med inriktning på veganskt, vegetariskt, ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt och rawfood.

 

 

Gröna kassen - Färdig matkasse och matbutik. Leverans i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö.

 

Ett tips för dig som funderar på att äta vegetariskt. Gröna kassen har bra information på sin hemsida om vegetarisk näringslära och om vad maten innehåller.

 

 

Seitan foods

Vegansk matbutik med 100% vegetabiliska alt. till kött, som tofu, tempeh och seitan. Även en del andra relaterade produkter som 100% vegetabilisk choklad, syrade tofuprodukter, och helt vegetabiliska ostar.

 

 

Tantens gröna skafferi & garderob

Tantens Gröna Skafferi & Garderob i Uppsala har funnits i över 10 år. Det mesta i butiken uppfyller ett eller flera av dessa kriterier: Miljövänligt, ekologiskt, rättvisemärkt, närodlat, vegetariskt/veganskt, ej djurtestat, ejj genförändrat, inga kemiska tillsatser.

Veganbox.se

Prenumerationstjänst av veganska snacks, hälsa och skönhet.

 

 

Veganboxen.se

Varje månad får du en box med nya veganska och djurvänliga produkter från både svenska så väl som internationella märken. De lägger även stort fokus på ekologiska, naturliga, GMO-fria och glutenfria produkter.

 

 

Veganlife

Veganlife startades för att avdramatisera veganismen och sprida budskapet om vegan och miljövänliga produkter. Produkterna innehåller inga ingredienser från djur och är inte djurtestade.

 

 

Vegshop.se

Veganmat. De som driver Vegshop.se är själva veganer och de säljer bl a textruerat protein (sojakött), produkter från Kung Markatta, snacks o godis m m.

Du får rabatt om du är medlem i Djurens rätt (Du måste maila innan bestälnning för att få rabatten).

 

 

Vegmat.se

Prenumerera på en vegansk snackbox med kakor, chips, godis, bar och drycker. De kommer även med en tidning i januari 2015 som du kan prenumerera på.