Mathem

 

MATHEM

 

 

Mathem är en av Sveriges största matbutiker på nätet. Deras färdiga matkassar kommer från Tasteline som de samarbetar med. Hos Mathem får du bonuspoäng på dina köp. Du får också bonuspoäng om någon annan kund handlar varor enligt de recept du laddat upp hos MatHem.

 

Mathem levathem mat i StorStockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Helsingborg Malmö, Lund och Borås.

 

Testa direkt om de kan leverera till dig

 

Just nu! Leveranskort Bas endast 1 kr!

(Leveranskort Bas = fri frakt på obegränsat antal beställningar i 3 månader.)

 

 

 

 

 

 

 

 

Utbud

Ingredienser och recept för fem middagar och fyra personer. Du kan välja mellan 3 eller 5 middagar för fyra personer. Nyhet för 2014 är deras barnkasse. Både 3- och 5dagarskassen kan fås som ett ekologiskt alternativ.

Leverans

Med leveransen följer recept med tydliga instruktioner.

Hos MatHem väljer du bland flera olika Leveranskort för att spara pengar på fraktkostnaden. Du betalar t ex en engångssumma för frakten på 1895 kr och får obegränsade leveranser kostnadsfritt under 3 månader.

De tar emot pant som går direkt till BRIS. Det är absolut ett plus enligt oss. Du slipper släpa dina flaskor och burkar och kan samtidigt skänka en slant till välgörande ändamål!

Kundgaranti & Kundservice

Mathem har en generös policy när det gäller reklamation. De har en Nöjd-Kund-garanti som alltid garanterar pengarna tillbaka om du fått en dålig vara.

Mathem har den generösaste telefontiden av alla mathandlare.

Vardagar 8-22

Lör 12-18

Sön 12-22

Gå till MatHem

 

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!