MAT.SE

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

 

Mat.se Den nya uppstickaren i Sthlm, Göteborg, Malmö m fl orter!

Det tillkommer nya orter hela tiden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mat.se är en matbutik med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till ett rätt pris. Inga abonnemang eller dolda avgifter. Du kan välja mellan att handplocka dina matvaror, handla efter recept eller färdiga veckomatkassar.

 

Idag levererar dem i Stockholm, Göteborg och Skåne, men deras plan är att växa och med tanke på deras affärsidé och struktur på logistiken tror vi att de kommer lyckas bra.

 

Förutom rabattkoder har de även en hel del kampanjvaror. Ofta upp till 30% rabatt!

 

Gå till Mat.se direkt!

 

Kolla om de kan leverera mat hem till dig >>

 

 

 

Motiveringen till Månadens matbutik

"Månadens matbutik är Mat.se som är en av de nya uppstickarna och vi gillar vad vi ser. Du kan beställa ända fram till kl 24.00 för leverans dagen efter. De har alltid färska varor varje morgon och levererar fraktfritt. De har många kampanjvaror och nästan varje dag får du en produkt på köpet. Om inte det vore nog, så har de just nu en Ny-kunds-rabatt på 150 kronor!"

 

 

Nyhet!

Nu kan du kolla var din leverans befinner sig. Från det att den plockas från hyllorna tills budbilen dyker upp hemma hos dig. När bilen närmar sig kan du även se var bilen befinner sig på en karta.

 

På morgonen får du ett SMS med en länk där du kan följa din order. Under dagen och kvällen kan den beräknade leveranstiden uppdateras för att bli så exakt som möjligt.

 

 

Utbud

Mat.se erbjuder ett fullsortiment av matvaror. Du kan välja fritt eller handla efter recept. De kan även erbjuda 4 st olika matkassar. Läs mer om deras matkassar här >>

 

De levererar alltid maten samma dag som de kommer till dem, vilket gör att det alltid är färska matvaror du får. Det är ett stort plus!

Leverans

Om du vill ha leverans på kvällstid får du dina matvaror inom ett tvåtimmarsintervall den dag du väljer som leveransdag när du checkar ut i kassan. De levererar tidigast nästa vardag mellan kl 15-22.

 

Leverans under dagtid sker kl. 9-12. Vi behöver då din beställning senast två dagar före vald leveransdag. För att upprätthålla god kvalitét är dagstidsleverans inte möjlig på måndagar.

 

Varorna levereras i kylbil hem till dörren.

Kundgaranti & Kundservice

Du binder inte upp dig på några abonnemang eller bindningstider.

 

Vill du reklamera en vara kontaktar du deras kundservice. De har generösa öppettider.

Mån-Fre 9 – 22, sön 15 - 22

 

De har även en chat för direktkontakt, vilket de är ensamma om vad vi känner till.

 

Gå direkt till Mat.se och beställ din mat nu! >>

  • Pris: Fraktfritt! (Order på minst 700 kronor)
  • Kortköp eller Faktura
  • Sthlm, Göteborg, Malmö, H-borg, Lund m fl.