Bra Mat Hemma

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

Bra Mat Hemma

 

 

Bra Mat Hemma erbjuder hemkörning i Värmland, Örebro och Stockholmsområdet. Det går även att hämta matkassarna i deras butik i Karlstad.

 

Bra Mat Hemma startades 2009 av tre kockar på Taste it i Örebro, en reklamare och en bartenderutbildare. En av kockarna, Magnus, som var kvar på Bra Mat Hemma till 2015, berättar om hur det började:

 

"- Ambitionen var att se till så att alla medlemmar i familjen skulle kunna få ihop en middag och dessutom en bra sådan (”Bra Mat Hemma”). 30 familjer som var gäster på Taste it gick med på att vara försökskaniner och provade konceptet i en månad och med hjälp av dem skruvades konceptet till så det blev dagens version av Bra Mat Hemma. Och hör och häpna, vi har dessutom några av dessa 30 familjer kvar som trogna kunder – sedan 2009!"

 

 

 

Pris: 699-1199 kr

Kortköp, Faktura

Medmerakort ger 5% rabatt

Presentkort - Ge bort en matkasse!

 

 

Kontrollera här om de kan leverera hem till dig

 

 

Utbud

Bra mat hemma har fyra inspirerande matkassar att välja mellan. Premiumkassen och LCHF-kassen finns för 2, 4 eller 6 personer och i dessa matkassar ingår alla ingredienser. Familjekassen och Låglaktoskassen finns för 4 eller 6 personer. Här behöver du själv komplettera med några basvaror, men du får en lista med de ingredienser du behöver ha hemma, så det är enkelt att köpa.

 

 

Premiumkassen (allt du behöver, uppmätt och klart)

Premiumkassen är den ultimata matkassen där allt ingår! Veckans meny är planerad i detalj för enkel tillagning. Allt är redan uppmätt och du behöver inte köpa till någonting. Närproducerade råvaror så långt det går.

 

LCHF-kassen (lite kolhydrater, mycket fett. Runt 5% kolhydrater per måltid)

LCHF-kassen är för dig som äter LCHF idag eller vill komma igång. Lättlagat och alla ingredienser finns med i din leverans.

 

Familjekassen (nyttigt för stora och små, finns även som låglaktos)

Familjekassen förenklar livet med färdiga inspirerande recept och snabbare väg till dukat bord. Maträtterna är speciellt anpassade för dig med barn. Kassen innehåller 5 middagar. De flesta matvaror finns med, men det följer med en lista med några basråvaror som du behöver ha hemma. Denna matkasse finns även som låglaktosalternativ.

 

Låglaktoskassen (nyttig mat för de med känslig mage)

Du får fem goda och nyttiga middagar där maten är anpassad för dig som behöver låglaktosprodukter. De allra flesta mejeriprodukterna är laktosfria, men vi skickar också med till exempel vanlig hårdost som är låglaktos. Den kan väljas bort i matlagningen om man önskar. De flesta matvaror finns med, men det följer med en lista med några basråvaror som du behöver ha hemma.

 

Jul- och påskkassar

Vid jul och påsk erbjuder de även anpassade kassar för respektive helg.

 

Presentkort

Presentkort på matkassar är alltid en uppskattad present. Hos Bra mat hemma kan du välja antingen en matkasse eller valfritt belopp på presentkortet.

 

Leverans

De levererar för närvarande i Arvika, Degerfors, Deje, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hallsberg, Hammarö, Karlskoga, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Kumla, Molkom, Sunne, Säffle, Torsby, Vålberg, Väse, Årjäng, Örebro och i Stockholmsområdet.

 

Leveransen sker i kylväskor.

 

 

Kundgaranti & kundservice

Skriv en reklamation på ”Mina sidor”, eller ring kundtjänst på 054-15 40 00.

E-post: kund@bramathemma.se

 

 

Beställ din matkasse hos Bra Mat Hemma >>