MATKOMFORT

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

 

Matkomfort

 

 

Pris (4 middagar för 4 pers.)

 

Vrooom 870 kr

Premium 1265 kr

Familjefavoriter 1060 kr

Stockholmslådan 1145 kr

 

Premium och sthlms-lådan finns även för 1-3 personer (fr 475 kr)

 

  • Tillagningstid: ca 20 min
  • Kort eller Faktura
  • Presentkort

 

 

Matkomfort skiljer sig från andra genom att maten är förberedd. De gör klart alla såser, tillbehör och grytor, precis som på restaurang. Premiumlådan är helt komplett, du behöver inte ha något annat än salt, peppar och något att steka i.

 

 

Med Matkomfort får du kockförberedda middagar, som bara kräver 15–20 minuter av din tid för att färdigställa. Passar dig som har ont om tid och som önskar lite mer än en vanlig matkasse.

 

 

Matkomfort Premium passar perfekt för dig som vill ha det enkelt och där maten går snabbt att tillaga. Det är lätt att beställa och du behöver inte handla en massa tillbehör.

 

För närvarande levererar Matkomfort i stort sett till hela Stor-Stockholm och Uppsala samt Järna, Nykvarn och Södertälje.

 

 

Utbud

Matkomfort har gjort det enkelt. De erbjuder tre varianter, Bas, Premium och Familjefavoriter. Du har möjlighet att sedan kombinera antalet portioner på ett bra sätt.

 

En stor fördel med Matkomfort är att det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

 

 

Premium

Premium är en komplett låda som innehåller allt du behöver för maten måndag-torsdag. Du kan själv välja hur många personer lådan ska räcka till (1-6p). Innehåller exklusiva råvaror, exempelvis ofta gårdsgris och Bjärekyckling.

 

Familjefavoriter

Familjefavoriter vänder sig till hela familjen och är perfekt att variera med Bas eller Premium. Du kan välja Familjefavoriter varje vecka, om du önskar. Våra färdiga såser är som alltid tillagade från grunden av äkta råvaror i vårt eget kök. Familjefavoriter består av 20 rätter som delats in i fem olika veckomenyer. Familjefavoriter innehåller 4 portioner för 4 dagar.

 

Stockholmslådan

För dig som inte vill äta rött köttt kan du istället beställa denna tredagarsmeny. Stockholmslådan innehåller fågel, fisk och veggishrätter, alla serverade med ekologiska eller närproducerade grönsaker.

 

Vroom

För dig som vill minimera tiden i köket (5-10 min), men ändå äta god mat lagad från grunden. Vrooom består av färska, svenska huvudråvaror, men veckomenyn innehåller däremot inga grönsaker. Istället kompletterar du med dina egna favoriter från grönsakslandet.

 

 

Leverans

Leverans sker på söndagar. På torsdagar kan du logga in på Mina sidor och få besked om vilken tid din leverans kommer.

 

 

Kundgaranti & Kundservice

Deras hemsida är enkel och det är enkelt att beställa och förstå vad man köper. Deras kundtjänst har normala öppettider och journummer vid leveranser.

 

Under våren kommer möjligheten att betala via e-faktura. Det tycker vi är bra. Det är smidigt och gör det lätt att hålla koll på dina betalningar via din internetbank.