MAT.SE

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

Mat.se - matkassar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mat.se är en matbutik med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till ett rätt pris. Inga abonnemang eller dolda avgifter. Mat.se har ett fullsortiment av matvaror. Du kan välja mellan att handplocka dina matvaror, handla efter recept eller färdiga veckomatkassar.

 

Än så länge levererar de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg m fl orter i västra Skåne. Deras plan är att växa förstås och med tanke på deras affärsidé och struktur på logistiken tror vi att de kommer att lyckas bra.

 

Mat.se har fri frakt. Det tycker vi inte är en dag för tidigt. Du behöver handla för minst 700 kronor, men idag kommer du ganska enkelt upp i den summan.

 

 

 

Nyhet!

Nu kan du kolla var din leverans befinner sig. Från det att den plockas från hyllorna tills budbilen dyker upp hemma hos dig. När bilen närmar sig kan du även se var bilen befinner sig på en karta.

 

På morgonen får du ett SMS med en länk där du kan följa din order. Under dagen och kvällen kan den beräknade leveranstiden uppdateras för att bli så exakt som möjligt.

 

 

Utbud

De kan erbjuda 4 st olika matkassar. En av dem är att du kan kombinera din egen matkasse. Priset på matkassen varierar beroende på veckans meny och priset för varje enskild produkt slås samman. Du kan köpa matkassen som den är, lägga till och byta recept eller lägga till andra varor om du vill.

 

Du kan välja ett fritt antal portioner för varje måltid. Det är ett plus.

 

Gröna kassen (5 middagar) Vardagskassen (5 middagar)

 

Träningspoddens kasse Gör din egen kasse

 

 

Leverans

Om du vill ha leverans på kvällstid får du dina matkassar inom ett tvåtimmarsintervall den dag du väljer som leveransdag när du checkar ut i kassan. De levererar tidigast nästa vardag mellan kl 15-22.

 

Leverans under dagtid sker kl. 9-12. Vi behöver då din beställning senast två dagar före vald leveransdag. För att upprätthålla god kvalitét är dagstidsleverans inte möjlig på måndagar.

 

Matkassarna levereras i kylbil hem till dörren och de levererar alltid maten samma dag som de kommer till dem, vilket gör att det alltid är färska matvaror du får.

 

 

Kundgaranti & Kundservice

Du binder inte upp dig på några abonnemang eller bindningstider.

 

Vill du reklamera en vara kontaktar du deras kundservice. De har generösa öppettider.

Mån-Fre 9 – 22, sön 15 - 22

 

  • Pris: varierar på vilka produkter som ingår i veckans meny
  • Kortköp eller Faktura
  • Sthlm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Trelleborg, Lund m fl
  • Fraktfritt (order på minst 700 kr)