MIDDAGSFRID

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

Middagsfrid "Månadens matkasse - sep och okt 2014" - E-mathandel.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Middagsfrid var först i Sverige med att att erbjuda hemleverans av middagsmat. Hos Middagsfrid får du färdigplanerade matkassar med råvaror av mycket hög kvalitet, direkt hem till dörren.

 

Så här skriver www.bäst-i-test.se om Middagsfrids matkasse:

 

”Middagsfrids Barnkasse blir vårt val av Bäst i test, till stor del tack vare en bra kombination av varierade recept, rimliga tillagningstider och testets bästa utbud av grönt och sallad som komplement till måltiderna. Smakerna är bra och utbudet av recept vittnar om ett helhetstänk.” Betyg: 9 av 10

 

 

 

 

Motiveringen till Månadens Matkasse - september och oktober 2014

"Just nu har Middagsfrid det bästa erbjudandet. Nya kunder får en globalkniv till ett värde av hela 999:-! De har funnits länge, håller hög kvalitet och har ett flertal tilläggsprodukter. Vi vill se att man ska kunna handla det mesta på nätet och Middagsfrid erbjuder bl a fruktkassar och frukostkassar." - E-mathandel.se

 

 

Utbud

Middagsfrid erbjuder ett antal olika matkassar och en fräsch nyhet som gjort succé är deras Vegokasse. Du kan välja mellan följande matkassar.

 

 

Lilla matkassen Barnkassen

 

Mellanstora matkassen Stora matkassen

 

Vegokassen

 

 

Tilläggskassar

 

Frukostkassen

5 dagar för 4 personer.

Innehåll: Ekologiska ägg, bröd, fina pålägg, juice, fil och andra varor som du och din familj kan tänkas behöva på frukostbordet. Du får även Middagsfrids ekologiska lyxmüsli.

 

Fruktkassen

Innehåll: ca 3-3,5 kg frukt med stort fokus på ekologiskt och svenskt. Bananerna är alltid KRAV-märkta.

 

 

Leverans

Med leveransen följer ett veckoblad med tydliga utförliga recept, foton och tips kring tillagningen. De kommer hem till dig mellan kl 17-22 på söndag, måndag eller tisdag beroende på var i Sverige du bor och vad du väljer.

 

 

Kundgaranti & kundservice

Middagsfrid erbjuder kompensation för sen leverans. För utebliven leverans får du leveransen tillgodo + extra ersättning (olika nivåer på olika kassar). Dålig vara ersätts med varans butiksvärde. Saknad vara ersätts med varans dubbla butiksvärde.

 

Vi tycker att Middagsfrids garanti är bra och det är rimliga nivåer på eventuella ersättningar. De uttrycker det viktiga i att du som kund ska vara nöjd på ett förtroendeingivande sätt. Deras kundtjänst på telefon har bra öppettider, så det är också lätt att få kontakt

  • Prova-På-Pris från 299 kr
  • Bra garanti
  • Kort, E-faktura, faktura
  • Presentkort