Om oss

 

Din matgalleria på nätet!

 

Vi hjälper dig att hitta din

matbutik på nätet!

 

Om oss

 

Eller rättare sagt, om mig. Mitt namn är Christer Hjalmarsson. Jag har ett vanligt kontorsjobb på heltid och denna sajt är än så länge endast en hobby. Min dröm är att starta eget och både min far, farmor och farfar och syskon har haft både matbutiker och bokförlag. Jag har själv haft företag inom bl a säkerhetsbranschen och eventbranschen.

 

 

 

Min farfars matbutik. Hörnet Kungsgatan/Vaksalagatan i Uppsala.

 

 

Bakgrunden till E-mathandel.se började 2009 med att jag blev intresserad av att kunna erbjuda mathandel på nätet. Jag såg då och fortfarande en stor affärspotential för detta. Den idé som jag hade från början finns kvar och ännu har ingen gjort riktigt på det sättet jag tror skulle vara det bästa sättet.

 

Min dröm om att starta egen mathandel på nätet lever kvar. Affärsplanen finns kvar, så vi får se vad som händer.

 

Jag har lärt mig massor om dagens matmarknad i Sverige efter alla de undersökningar och djupdykningar jag gjort i ämnet de senaste 5 åren. Det borde jag kunna använda på något sätt, tänkte jag, och då kom jag in på detta med att göra en sajt där man listar de som erbjuder mathandel på nätet.

 

När jag kollade upp vad som fanns inom mat på nätet, så var det främst jämförelsesajter inriktade enbart på färdiga matkassar. De flesta listar endast de få aktörer som de kan få betalt för. Det begränsar utbudet.

 

Det finns många aktörer som säljer mat på nätet idag och som erbjuder allt möjligt. Utifrån det så tänkte jag att jag ska göra en matgalleria där jag listar massor av olika mataktörer. Jag listar inte vilken butik/leverantör som helst utan kontrollerar bl a att de har ett bra utbud, tydliga rutiner för klagomål och att det finns kontaktinformation.

 

Jag är ingen expert på att göra hemsidor, men lär mig efterhand, vilket förhoppningsvis gör att sajten blir bättre och bättre. Jag har hittills inte tjänat en krona, men förhoppningsvis kan jag tjäna lite pengar framöver på detta projekt. Kanske kan det bli ett startkapital till min ursprungliga idé.

 

Det jag eventuellt kommer tjäna pengar på är om någon gör ett köp efter att de klickat på en av de annonser som erbjuder mig provision. Det är bara ett fåtal av de butiker jag listar som jag får någon provision på. De flesta butiker är inte anslutna till de annonsnätverk som gör att jag kan tjäna några pengar.

 

För trovärdighetens skull listar jag även mathandlare som jag inte tjänar några pengar på. Min förhoppning är att en seriös sajt leder till fler besökare.

 

Jag vill lyfta fram de som är seriösa och har bra erbjudanden, så att du kan känna dig trygg att de butiker du hittar här står för kvalité och service. I framtiden kan jag eventuellt kunna sälja annonser, men för tillfället gör jag detta gratis.

 

Om du har en blogg eller hemsida så får du gärna länka till min sida. Även idéer och tips mottages tacksamt.

 

 

Med vänlig hälsning

Christer

 

e-post: christer@e-mathandel.se